top of page

Spar strøm, uten å løfte en finger

I vintermånedene isolerer Pemasols zipscreens, plisségardiner og rullegardiner effektivt mot kulden og holder varmen inne. Dette reduserer behovet for oppvarming.

Om sommeren hindrer solskjermingen varmen i å trenge inn, og opprettholder dermed en behagelig innetemperatur og du får mindre behov for å bruke aircondition eller varmepumpe med kjøling.

Med Pemasols motoriserte system med ulike sensorer, senkes solskjermingen automatisk om sommeren når temperaturen når et visst nivå. Den heves igjen når det blir kjøligere enn det du ønsker. Systemet kan tilpasses de forskjellige rommene i huset, samt vind- og solforhold, for å sikre et optimalt inneklima gjennom hele året.

For best effekt, kan du kombinere innvendig og utvendig solskjerming, som på filmen under. Her er det benyttet både innvendig rullegardin og utvendig zipscreen.

Solskjermingen senkes eller heves automatisk når temperaturen når et visst nivå.

Zipscreens

Zipscreens er utvendig solskjerming som har flere unike egenskaper. De blokkerer over 86% av solvarmen om sommeren og bidrar til å holde på varmen i huset på vinteren. Zipscreen lar deg se ut, men begrenser at folk kan se inn.

Rullegardiner

Med ulike teksturer, farger og materialer kan rullegardiner tilpasses etter din smak og interiørstil på soverommet. Du kan velge mellom ulike grader av lysfiltrering og personlig tilpasse rullegardinene for å oppnå ønsket atmosfære.

Rullegardiner er enkle å betjene og vedlikeholde. De krever minimalt med pleie og kan enkelt rengjøres med en fuktig klut eller støvsuger, noe som gjør dem praktiske for bruk på soverommet.

Fasadepersienner

Utvendige persienner noe av det mest effektive for å regulere varme inn og ut. Du kan enkelt senke temperaturen om sommeren og opprettholde den om vinteren, takket være luftlaget mellom persiennene og vinduet. Fasadepersienner kan hindre opp til 92% av varmen fra å komme inn.

Ta kontroll over innetemperatur og lysinnslipp med riktig solskjerming. La oss vise deg hvordan - hjemme hos deg
Jeg er interessert i
bottom of page