top of page

Solcelledrevet solskjerming

Ved å bruke solskjerming med solcellepanel sparer du ikke bare strøm. Installasjonen er sømløs, uten at du trenger å knytte produktet opp mot husets strømnett.
 
Dette sparer deg både tid og penger i montering av produktet, da ingen hull trengs å drilles og ingen kabler må trekkes.

Si farvel til ulempene med tradisjonell montasje. Produktene innlemmes sømløst i fasaden. Fleksibiliteten i produktene gjør at de egner seg like bra til nye, som eksisterende bygg, uten at innsiden av bygget blir påvirket av installasjonen. I tillegg går monteringen mye raskere.

Slik fungerer det

Batteriet lades gjennom dagen
Batteriet lagrer energien
Motoren bruker energien fra batteriet

Første trinn i prosessen med solenergidreven solskjerming er å samle inn solenergi. Solskjermingen er utstyrt med spesielle solcellepaneler som er plassert på overflaten.  Panelene er strategisk plassert for å få mest mulig ut av tilgjengelig sollys. Direkte sollys er ikke nødvendig; solcellene produserer nok energi selv på overskyede dager.

Når solenergien er samlet inn, blir den sendt til et batteri for lagring. Batteriet fungerer som et energireservoar og lagrer jevnt opp energi gjennom hele dagen. Dette gjør det mulig å lagre overskuddsenergi fra de mest solrike timene, noe som er nyttig når det er overskyet eller om natten. Dette systemet sikrer at den solenergidrevne solskjermingen alltid fungerer, selv når det ikke er direkte sollys tilgjengelig.

Når solskjermingen aktiveres, frigjøres den lagrede energien fra batteriet og sendes til motoren. Motoren styrer opp- og nedbevegelsen til produktene basert på dine innstillinger for når du vil at solskjermingen skal være effektiv. Hele prosessen skjer uten bruk av boligens ledningsnett.

Lurer du på hvordan det vil virke hjemme hos deg? 
La oss vise deg alle mulighetene. 
Jeg er interessert i
bottom of page